• Bluebonnet bilingual dyslexia

    7:15-7:30 (30 mins)                    Car Duty (Monday-Friday Group A )

    7:30-8:20 (50 mins)                    Conference (Monday-Friday)

    7:20-8:40 (20 mins)                     Testing/ Reports 

    8:40-9:25 (45 mins)           Third Grade Group I (Monday- Friday)

    9:25-10:10 (45 mins)           First Grade Group (Monday- Friday) 

    10:10-10:55 (45 mins)         Fourth Grade Group I (Monday- Friday)

    11:00-11:30 (30 mins)                   Lunch Duty (Monday- Friday)

    11:30-12:00 (30 mins)                   Lunch (Monday- Friday)

    12:00- 12:30 (30 mins)  Tests/Reports/New Groups (Monday- Friday)

    12:30-1:15 (45 mins)           Third Grade Group II (Monday- Friday)

    1:15-2:00 (45 mins)             Second Grade (Monday- Friday)

    2:10 – 2:55 (45 mins)         Fourth Grade Group II (Monday- Friday)

     2:55- 3:20                                 Bus Duty (Monday- Friday)

Mrs Eddy-Rodriguez
  • Room 109

    (512) 772-7680