• Class Schedule

    Bluebonnet Bilingual Dyslexia

    7:15-7:30 (15 mins)                      Car Duty (Monday-Friday Group A )

    7:40-7:55 (15 mins)                       SEL Group (Monday-Thursday)

    8:00-8:45 (45 mins)                Fourth Grade Group  (Monday- Thursday)

    8:45-9:35 (50 mins)                        Conference (Monday- Friday)

    9:45-10:30 (45 mins)              Third Grade Group B  on-site (Monday- Thursday)

    10:35-11:20 (45 mins)            Third Grade Group A on-site  (Monday- Thursday)

    11:20-11:50 (30 mins)                     Lunch (Monday- Friday)

    11:50- 12:35 (45 mins)           Second Grade on-line    (Monday- Thursday)

    12:40-1:25 (45 mins)             Third Grade Group B on-line (Monday- Thursday)

    1:25-2:10 (45 mins)               Fourth Grade  on-line (Monday- Thursday)

    2:10 – 2:55 (45 mins)            Testing /Reports or new group (Monday- Thursday)

     2:55- 3:20                                 Bus Duty (Monday- Friday)

     

    * every Friday = testing / 504's

     

Mrs Eddy-Rodriguez
  • Room 109   

    Mrs. Eddy-Rodriguez

     (512) 772-7680

     

    Hello, I'm happy to be on the faculty of Bluebonnet Elementary.  This is my 22nd year of teaching.  I am always excited about learning.  Please don't hesitate to ask questions about our dyslexia program. 

     

    Hola, estoy feliz de estar en la facultad de la Escuela Elemental Bluebonnet.   Es mi 22º año de ser maestra.  Siempre estoy aprendiendo sobre la tema de dislexia.  Por favor, no dude en preguntar sobre nuestro programa de dislexia.